miércoles, 17 de mayo de 2017

COM EVITAR VIRUS WANNACRY AL TEU ORDINADOR?

Tots hem patit alguna vegada la intrusió d'un virus al nostre ordinador, hem perdut informació important i hem hagut de formatejar-ho. Què podem fer per evitar això?

Definició: "Un 'ransomware' és un virus informàtic que restringeix l'accès a determinades parts o arxius del sistema infectat, i demana un rescat a canvi de treure aquesta restrinció".
Aquest cap de setmana, es va mostrar amb tota la seva força a nivell mundial i, encara que no ha afectat a nivell usuari particular, ningú està lliure de patir-ho, ja que s'aprofita de la vulnerabilitat del sistema operatiu de Microsoft. Per evitar-ho,
En primer lloc TENIR UN ANTIVIRUS INSTAL·LAT I ACTUALITZATcosa que ens porta al segon punt: ACTUALITZAR EL SISTEMA OPERATIU regularment.
Per últim, HEM DE PREVEURE MOLT AMB ELS ENLLAÇOS.
Com a CONSELL, ja que els virus afecten les nostres dades contingudes al disc dur, recomano fer una còpia de seguretat regularment del més important. D'aquesta manera, podrem formatejar el disc dur, reinstal·lar el sistema operatiu i bolcar les dades emmagatzemades en cas d'infecció de virus. Jo vaig perdre un munt de coses una vegada i ara faig còpia cada setmana.

1 comentario:

  1. Muy interesante! Protejer los ordenadores ante los virus es sumamente importante, más si se trata de un ordenador de empresa en el cual hay datos privados de los clientes. Gracias por compartir esta información con nosotros!

    ResponderEliminar